Härlig julafton som vanligt med tjocka släkten


Man kan inte bli annat än rörd av ens underbara barn- spana in det fina måttsydda datorfodralet Sarah gav mig. Dessutom hade hon slöjdat halsdukar till Jeroen o Cissi, o fina tofflor till Lisbeth o Liselotte, o recept o tjänster till mammaopappa..
O se på faan, även Jonas hade köpt julklappar, trisslotter till alla... Tyvärr var väl totala utdelningen ca 75 spänn..men ändå!

..och vi var som sagt hemma hos Jeroeon, de vanliga 16. Vårt "picnic"-julbord gick inte av för hackor i år heller, och Sarah som ville "ta över" köttbullstraditionen från pappa Jeroen gjorde det med den äran.

Undrar hur många kubikmeter julklappar det var under granen detta krisens år 2008? Det var snarare armbandens (fick Karolin 9 st?) och skjortornas år (fick Jonas 9 st ?? men man får skylla sig själv när man säger att man önskar sig en skjorta till alla som frågar..;-) men dom blev förhoppningsvis bra nu när det är försäljarstuket som gäller till vardax).

Härligt att alla orkade vara med, även våra gamla föräldrar.

Å sen var det dax för julklappsspelet, där vi i år körde med stängda paket, o tänka sig att vi slogs om det största paketet som Are med god smak hade köpt, o sen när den lyckliga(?) Karolin öppnade det, visade det sig vara en vit julgran som det undrades om det inte var en toalett-borste iallafall???

Karro, du glömde din fina julgran!!! Disktrasejunkien Liselotte bytte till sig matchande diskborste o diskhandskar när julklapps-spelet var slut. Fint va?

Nästa år ser vi fram emot jul i Liselottes o Tonys nya hus i Sävedalen, o där kan Liselotte bygga ett eget kapell med alla guldänglar o JesusfrånVilnius-bilder hon fick av tomten i år... ser fram emot det!

Nåväl körde en sväng om Mölnlycke mittinatten o hämtade Sarahs Mikael o jag hälsade på hans mamma innan de kördes hem till stan.

Det blev en lååång men kul dag, idag är det uppstädning o slappning utan planer (förutom att äta lite julmatsrester med Jonas o Jeroen) som gäller. Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0