Handbollssäsongen slut???

..jasså..?? Joo, det är inget seriespel, men i helgen var det GM som ju skulle bevakas en smula, i förra veckan var det årsmöte i Kärra HF...o det är ju att likna vid Svenska Akademin..ständig sekreterare..vald på livstid..men jag klagar inte.. det positiva överväger helt klart jobbet det medför..


..och i pipelinen har vi Minihandbollsnatta nu på Valborg. Det blir sjunde året vi kör, och det är alltid roligt. Ungdomar o äldre i en härlig mix som ett kul drogfritt (får man inte dricka alkohol heller ? var det nåt ljushuvud som frågade för några år sen..) alternativ på Valborgskvällen. Just nu 33 lag anmälda, vilket garanterar några hundra pers i Lillekärrshallen. Förra året var vi också så många där att det flöt på bra organisatorikst också, med vakter, fik, städning, resultatfolk, tävlingsledning, fotograf o.d bör vi vara uppåt 20 pers. Man ramlar hemåt vid 03-tiden helt slut, men alltid med en bra känsla!



..föreningsavslutningen 13 maj-då alla lagen hyllas, också kul, och ett jobb att få ihop.


..sen Spanien Calella Cup med handbollskillarna 29 maj-5 juni...

..uppdateringar om den nya säsongen.. pågående...

..o sen Partille Cup..

..och uppstart i Augusti där en viss sekreterare har en del att fixa med..

..o Allsvensk premiär lär vara runt 19 september! Då ska jag vara där!

Kommentarer
Postat av: Cathe

Blir det ingen utlandsresa för gummorna kan vi väl ta en helg i Stockholm i alla fall? Det är inte så krångligt att boka. Du hade gärna fått åka med denna gången men det var ju meningen att mamma och hennes väninna skulle med från början. Därför frågade vi inte gummorna. Men som sagt det går väl fler tåg.

Får disskutera blivande resmål på nästa träff hos Jessica.

Kram

2009-04-30 @ 11:24:07
URL: http://lyxforalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0