50 det nya 30?

..som någon skrev som grattade Gunilla på Facebook. Det blev en rolig tillställning med en stor härlig släkt, där barnafödande-åldrarna är ungefär hälften av det Knoph-släkten presterar :).

Gunillas beskrivning till Veddige hembyggdsgård (som hon av telefonsamtal fick erfara var omöjligt att hitta på nätet...) var lättbegriplig.

Det första vi gjorde var ett aerobicspass under ledning av henne o Lisa, sonens flickvän. Sen god mat o socialiserande, bl.a med armbrytning, där systerdottern gick segrande ur alla kvinno-kamper iallafall...




Kul att träffa gamla kollegan Birgitta också, som lämnat tekniker-jobben som civilingenjör bakom sig och numera jobbar som personalchef.

En av de roligaste presenterna hon fick var en Doggy-ride, som en barnvagn för hundar, som man också kan ha efter cykeln. Såg många sådana i Bangkok, trodde först det var barnvagn, en hel affär fylld med olika modeller..

I den kan hon ha de små Jack Russel-hundarna hon har ihop med Thomas.

Sen var det dans framåt småtimmarna, o flitigast på dansgolvet var några av de som sagt att de inte gillade att dansa..:).

Drog hemåt vid 2-tiden, och idag känner man sig seg, fast det enda jag festade loss på var en halv 2,8-öl...

Kul iallafall, får väl se när man träffar Gunilla nästa gång, har varnat att jag nog kommer 8 maj nästa år iallafall, när SM-finalerna i handboll går av stapeln i nya Malmö Arena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0