Helgen i Holland

..på Lördag (12 dec) hann vi förutom Groningen med att gå på vernissage i Appingedam. Det var Rieks Pepping, konstnären som bor i en liten kyrka på landet, och som vi köpt 2 tavlor av, som hade målat med temat "Inside looking out".



Massor med folk var det, och borgmästaren (e.d, en dam iallafall) höll ett långt tal o förklarade vernissagen för öppnad.

Nåväl kulturen fick inte ta för mycket tid, sen skulle man göra sig iordning lite för kvällen, och bänka sig vid datorn för att följa en ny spännande HERRMATCH, Kärra vann över Trelleborg med 31-30..:)

Kvällens Pub-jubileum var mkt trevligt, med livemusik, lät bättre än jag kommer ihåg att dom som brukade spela för ca 25 år sen gjorde...

Holländarna har lyckats hittat nån sorts kryphål i "Inte röka på krogen"-lagen eller så säger dom det... det bolmades friskt iallafall, o när man ville skärma av sig lite från det gick vi in i rökrummet..!!


Jeroen, Liesbeth o Cees startade Bar Meneer Jansen för 25 år sedan och jag lånade ut ett litet start-kapital (som jag fick tillbaks innan vi flyttade till Sverige)

Kul iallafall...o söndagen var mest degig, och på kvällen åt vi Kinamat med Ali (Jeroens svägerska som vi bor hos), och döttrarna med pojkvänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0