Dammiddag i fruktens tecken

..var det hemma hos Ia igår.. O som vanligt mycket bra ordnat av Ia o Lena, som själva var förvånade att 20 tjejer hade tackat ja med relativt kort varsel och i semestertider..

En mycket välkomponerad meny där frukt ingick i alla rätter blev det, har nån ätit potatissallad med jordgubbar i förut ? Gott var det iallafall, liksom förrätten där ananas o papaya blandades med sallad, skinka o fetaost..

Vi brukar delas upp för olika sysslor, o jag slapp matlagning igår, och skylle knåpa ihop en låda med spegel i med Sibylla. Man tittar ner i röret, och ser pappret framför sig, men i röret sitter det en spgel som förvränger allt, så det blir jättelurigt att försöka färglägga stjärnan eller följa konturerna..

Som vanligt rann tiden iväg när man har trevligt och det var väl vid 3:30-4 jag kom hem, efter att ha lekt taxi-chaffis till Johanneberg, Mölndal o Agnesberg..:-)


Kul att återse de från Thailandsresan som var med också! Tanken om Vietnam nästa år lever...

Kommentarer
Postat av: Cathe

God morgon. Låter ju jättekul. Varför gör inte vi sånt här på våra träffar? Lite pyssel och knåp borde vi kanske införa? Matlagningen kan ju värdinnan stå för, eller hur??

Kram

2009-07-05 @ 09:52:21
URL: http://lyxforalla.blogg.se/
Postat av: Jessica

Pyssel å knåp är inget för mig. Men man kan laga maten tillsammans, det kan vara kul.Kram

2009-07-05 @ 16:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0