Mr Trainee vår kompis här på Koh Samet

.. har nog lärt sig bett o annat under våra dagar här...
~ Så här ser 9 glada svenska tanter ut på lagfoto (Anette o sonen Fredrik,15 har med sig en "riktig" kamera, o Fredrik är bra på att hantera den, tack...)

~
~ Igårkväll när vi kom tillbaks efter en promenad längs stranden, en god middag, och sedan "gerilla-taxi" hem, så frågade Sibylla "What can You recommend?". Svar: "No, sorry we don´t have Lecommend.."

Vi har även lärt oss...
~att man kan shoppa utan att resa sig från solstolen... igår inhandlades ett antal saronger, tunikor, väggbonader på det sättet (inte jag, jag kommer alltid på spurten (t.ex i Kuala Lumpur..???)).. Sibylla inhandlade en myket praktisk sak som låter som f..n o blinkar för att påkalla uppmärksamhet..

~storpack är billigare här oxå... (300 Baht för en hink Gin o Tonic)


..detta är nog sista inlägget med alla 9 samlade. Anette o Fredrik stannar några dagar till här, innan de drar vidare, Sibylla åker hem i natt, vi andra åker till Bangkok för en-några dagar till tillsammans på vår hittills oförglömligt underbara resa!!!

Kommentarer
Postat av: Cathe

Låter som en underbart resa. Både kul och skön. Lite avkoppling på en strand eller i en "takbar" saknar jag på de resor vi brukar göra tillsammans. Tycker mest vi stressar runt i affärer innan vi gör oss iordning för middag på kvällen. Sen hem igen. Vi är för dåliga på att njuta. Du får lära oss detta på nästa tripp, vart den nu än går. Dublin kanske? Där borde finnas pubar i alla fall om än inte "takbarer". Fortsätt att njuta av din semester. Igår var jag och Jessica på "En egen spa-dag på Hagabadet". Inte heller så dumt.

Kramar

2009-03-29 @ 13:16:49
URL: http://lyxforalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0