Svenska mästarna korade


Alingsås svenska mästare i handboll 2009!

..i handboll alltså... Man får nästan hålla med Camilla Wislander (oxå Kärra nuförtiden..), som i Tv sa att dam- o herrhandboll är 2 olika sporter... och det visade ju gårdagens finaler ...
Jag hejade på Sävehofs damer (Carro Aronsson) o Skövdes damer (Lollo Henriksson), o Alingsås herrar (Kristian Bliznac, Jonathan Berg), kul att så många f.d Kärra-spelare var med i hetluften.

Ojoj vilken rysarmatch herrfinalen blev, suveränt kul att guldet gick till Västsverige o Alingsås efter en otroligt tight match, där det aldrig var fråga om något större överläge för något lag, och en väldans tuff kamp hela tiden.

Kollade matchen hos Jeroen, med Tony, Helene o Sofia Holmberg o Sofias kille Henrik, kul! Henke ångrade liiite att han inte skrivit på för Alingsås, som han hade en förfrågan för inför den gångna säsongen!

Den egna handbolssspelande sonen var hos Mimmi i Växjö över helgen. På min fråga om han kollade matchen igår: "Va, vilken match?? ... Aha har det varit final..Vann Alingsås...kul..."... Så intresserad är han...

Kommentarer
Postat av: C.S

haha nej det är egenträning och jag kör den på tisdag istället ;)

2009-05-10 @ 21:52:57
URL: http://caarroliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0