London

Jäpp, nu är vi här i ett varmt London, på ett vandrarhem utan AC...

Helt OK egentligen, vi bor i ett fyrbädds female dorm här på YHA Oxford street, som inte alls ligger på Oxford street, utan en parallell-gata bakom som heter Noel street.

Huset med 3 röda våningar överst är vandrarhemmet där vi bor.

Där har vi en vånings-säng (gissa vem som får klättra). Receptionen ligger på 3:e våningen o rummet på 5:e, och området är helt OK det ligger väl i utkanten av Soho, där vi traskat runt nyss, o ätit, vi hamnade återigen på samma kedja som i Brighton, Nandos e.d. som har god kyckling, tror det är en portugisisk kedja (dom hade iallafall portugisiskt öl).

Carnaby street ligger ca 200 m härifrån, och sist jag var där hängde det snögubbar vid välkomst-skylten, nu såg det ut så här:


När vi checkat in o vilat en stund tog vi T-banan (nära till Oxford Circus-stationen) till Shepherds Bush där det gigantiska shoppingcentret Westfield ligger. http://uk.westfield.com/london/

Ett par skor till från Evans för mig o en fin kavaj-aktig sak för Sarah från Dorothy Perkins inhandlades. Tycker dom hade helt rätt approach som hade gratis Internet var man än satte sig där, sånt gillas (fast nån dator hade jag inte med mig..).

Sitter nu i "loungen" på vandrarhemmet, där allsköns språk florerar, bl.a kinesiska e,d...

Morgondagens planer är Notting Hill/Hyde park för Sarah, Oxford Street för mej...




Kommentarer
Postat av: Cathe

Låter härligt. Tyckte nog att Carnaby Street var finare när vi var där, med alla snögubbar.

Ha det bra. Kramar

2010-07-21 @ 07:20:25
URL: http://kokshaxan.blogg.se/
Postat av: Evy

Ummm...snögubbarna var fina...o det hängde nästan lika mycket folk utanför pubarna då som det gör nu...:-).. Antar att dom inte gör som holländarna, d.v.s skiter i rökförbudet...

2010-07-21 @ 15:06:48
URL: http://restanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0