Ulsan o resan hit

Puhhh... Det är tröttande även om man åker Business Class... Särskilt om man har migrän o migränmedicinen ligger nerpackad i resväskan.. och tigerbalsam är inte nerpackad alls..:/.
Busan, staden vi landade i...(bild fr nätet)

Nåväl nog med gnäll, får skylla mej själv. Risken att svälta ihjäl på en sån här flygning är minimal, mat o dryck i lounger och på alla flyg så det räcker o blir över iallafall..

Var en sån där besvärlig jävel som stoppar upp boarding-kön i Helsingfors, ni vet man tittar ibland vilken kö man tror ska gå fortast.. gärna många vita kostymgubbar e.d då...
Men dom märkte ju att jag inte hade visum till Kina, men jag skulle ju bara mellanlanda, hämta ut bagage o checka in igen... men det gick inte.. Så jag skulle kontakta Finnair-pesonal vid landning så dom fick hämta mitt bagage o checka in det... inte mej emot...:-)

Allt löste sig fint o allas reväskor kom med hela vägen till Pusan.
Sedda filmer (för sova kan man knappt..) :
Office space såklart för femtielfte gången...just love that film :-), absolut en av dom bästa som nånsing gjorts
http://www.youtube.com/watch?v=ND7tU8JME_g

Rapunzel, en ganska ny Disney-film
http://www.disney.co.uk/tangled/rapunzel.jsp
Little Fockers, helt OK lättsam familjefilm
http://www.imdb.com/title/tt0970866/
Vi blev upphämtade i Busan, och var väl framme vid hotellet i Ulsan, ca 13.30 korea-tid ( 7 tim före oss ca 6.30 vår tid, 19,5 tim sedan man drog hemifrån). Det kändes bra att packa upp migränmedicinen o sova några timmar innan kvällen middag..
Vi var på den största buffet-restaurang jag någonsin varit på, Maris hette den, snett över gatan från hotellet, där jag bor på 17:e våningen med ungefär den här utsikten
Det bästa av allt var att man fick plocka själv och därmed kunde undvika allt "gräs" och röda saker dom äter här... och ta pannbiff, bakpotatis m.m.
Till efterrätt fanns chokladfontän, 20 sorters tårtor allsköns frukter, bl.a Mango-sten, som var jättegod...
Imorron jobb jobb...



Kommentarer
Postat av: Cathe

Skönt att höra att du är framme hel och ren. Kramar

2011-04-05 @ 16:33:17
Postat av: Evy

Tack Cathe! Jo nu är vi laddade inför några dagar med möte o kvällar med kundmiddagar.. Evt. blir det lite shopping på fredag i världens största galleria som ligger i Busan säger dom...:)

2011-04-06 @ 00:35:28
URL: http://www.karrahf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0