Postcard row, Lombard street, mer spårvagnar o Chinatown

..prickade vi in sista heldagen..
Började med Postcard row vid Steiner street, Alamo square, dit vi tog oss med buss 21 från Market/4th. Kollade lite på hundarna som rastades i parken där och tog kort från den typiska San Francisco-miljön, innan vi tog samma buss tillbaks med samma trevliga chaffis och fikade sedan på Coffeebean and Tealeaf som har många goda tesorter att välja mellan.

Ett av husen är visst till salu för 4 MUSD.

 
 
Sen var det dax för nästa typiska turist-grej: Lombard street.Vi tog cable-car-linjen Powell-Hyde för att komma dit, och nöjde oss med att sitta ute på vagnen.Den stannar alldeles där det krokiga börjar.
 
 
Sen ner till Fishermans wharf innan vi tog vagnen hem igen, sådär lagom kaxiga när dom stannade allra högst upp på en kulle o vi trodde dom började mecka innan nerfarten..hmmm.. men det visade sig vara skiftbyte mitt i gatan... och var o en av konduktörerna hade sin egen uppsättning säkerhets-skyltar, kedjor, bromsgrepphandtag m.m....
 
 
Efter vila på rummet blev det Kina-käk i hörnet California/Grant, Cathay China house. OK, men inte mer..
 
Sen tänkte vi ta en drink på Stargate room på vån 21 på Sir Frances Drake Hoiel, alldeles ovanför Union square. Men det var abonnerat,så vi fick hålla tillgodo med den fina lobbyn istället, och äckliga drinkar...fanns inget vanligt vettigt på drinklistan.. Hmmm vi är nog mer te- o juice-tjejer?
 
 
 
Hem via Union square
 
till vårt hotell, där vi trivts utmärkt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0