After Work...

..blev det ikväll, och jag kom hem nyss...  Mycket trevligt med några olika tjej-konstellationer från Bangkok-gänget, Kärra-gänget o Lisbeth-gänget... Det var totalt smockfullt i Gothias pianobar vid 17-tiden, och kö.. men Helene o jag kom vid tjugo i, o vi hade även turen att hitta nånstans att sitta.

Efter nån timme på Gothia gick Helene, Carina J, Ulrika o jag till PastaPlus o åt en bit mat, innan Sofia (It´s payback time för alla ungar som nu har körkort..) körde hem oss till Kärra... En mycket trevlig kväll!

Ny utflykt på G?

..upptäckte att det "bara" är 29 mil till Åhus, där herrarna spelar på lördag kl. 16.. Trodde det var typ 37.... ett litet dilemma- har lånat ut min bil i helgen.(Sarah ska till Malmö med några kompisar o konsert med John Legend (John who????) i Köpenhamn, men det verkar finnas minst 1 till som evt. är pigg på en lördagsutflykt...

Det är sååå spännande i tabelltoppen nu...tre lag på 25 poäng... 4 matcher kvar...

Självklart hoppas vi på dessa scener efter avslutad match:

As good as new...

..är det inte bara min pappa som är efter höftledsoperationen.
Även min fina matta som jag fick i 50-årspresent av min kära bror med familj (OK, jag valde den själv..) blev ju som ny när jag äntligen fick kånkat iväg med den, knöcklat in den i bilen o åkt iväg till Angereds kemtvätt.. Här har jag försökt gnugga med skum, diskmedel o annat o bara fått fler olikfärgade fläckar.. Nää, det var helt klart värt de 480:- som det kostade.

Jäpp årets första höjdar-konsert e bokad!

Jean-Michel Jarre på Scandinavium 12 maj! Ska bli så grymt att se honom live! Fick ju inte med nån jämnårig, men se på faan- Mikael var pigg på det hela, o då hänger Sarah med oxå! Kul!

Vem e Jean-Michel Jarre är det många som frågar mig?
Lyssna på detta så vet ni.... en av tidernas bästa låtar! Snygg var han oxå, då iallafall....

Bangkoktjejerna på besök


Fr.v Anette,Ulrika, Sibylla,Mia överst,Carol,Pia,och Ia som är gömd bakom mig..
..vi var hemma hos mig ikväll o planerade lite inför vår gemensamma Thailandsresa, väldigt trevligt! Vi åker ner i lite olika omgångar, men helt klart är iallafall
att vi ska vara på Koh Samet 27-29 mars, vet att Lena har mejlat var vi ska bo, återkommer om det..

Åsså ska vi ju då kampera hemma hos Lena några dagar oxå! Ia o Mia o jag flyger ner tillsammans, 24 mars, så nu när jag fått Mias bokningsnummer ska jag kolla med KLM om vi kan bli seatade ihop på planet...

Snart bara en månad kvar!

Söndagsutflykt till Höör

..det var ju rätt trevligt egentligen, synd bara att herrarna förlorade sin match (med 33-30).. nya tag på lördag kl 17:21 mot Kungälv hemma!

Det var rätt mycket snö på vissa ställen på den skånska bond vischan. Det blev iallafall middag på en av de tre pizzerior vi såg när vi körde igenom Höör.. Hade man annars hamnat där om det inte var för handbollen? Skulle inte tro det..

Det var Jeroen, jag, Bodil o Tapio som utgjorde Kärraklacken tillsammans med killarnas buss-chaufför.

Vi kom hem ganska snabbt, Bodil kör ju som en biltjyv, i 150 knyck med ena handen på ratten, i den andra har hon telefonen som hon messar med konstant...

Krutgubbe

...det går lyckligtvis framåt med pappa, som höftledsopererades igår.... Piggare än på länge...
Här från 85-års dagen, då han fick presenter som gjorde 20-åringarna smått avundsjuka; en laptop o boooze- perfekt present för en 85-åring eller hur???

Nu har ni chansen grabbar!

.. ös på borta mot Höör på söndag..vinner ni så gå ni upp i serieledning! O ni kommer ha bästaste hejaklacken på plats i form av mig, Jeroen, Bodil, Tapio o evt. nån mer... Jaa, det är ju vi som är tillräckligt galna för att knö in oss i en bil, och åka 26,1 mil enkel väg, för att kolla på 2x30 minuter handboll, o sen åka hem igen!

Bilen på verkstan igen...

..men inte så länge den här gången... När jag skulle hem från jobbet i förrgår skulle jag veva ner rutan (ja elektriskt då alltså, för nån vev finns ju inte längre..), o det gick inte, så jag släppte knappen o åkte iväg.. O mitt på motorvägen så störtade plötsligt hela rutan in o försvann ner i dörren... kunde fiska fram den o "veva" upp den, men den ramlade ner igen...

Det blev två dar på verkstad, ny fönsterhiss- o kan man tänka sig, för en gångs skull (brukar ju vara en generell regel att det som går sönder alltid är undantaget från garantin på ett eller annat sätt..) så gick det på garantin...

En sann Norge-historia

..hoppsan man räknade visst lite fel.....läs här... dom hade nog en norsk kalkylator? (F..n hittar ingen bild på en sån hur mkt jag än googlar..så en liveräknare får duga så länge).. o sen när det kör ihop sig så kan jag tänka sig att dom vänt sig till den norksa helpdesken :-) ? 


Detta är en tribute till världens underbaraste norrman, min pappa Kaare, som ska opereras nu i veckan! Vet att han kan skratta gott åt en Norgehistoria!

Kärt barn har många namn...


..i GoaGummors receptsamling går den under benämningen Lottas sommartårta. Annars kalls den nog herrgårdstårta också.. Sjuuukt god är den iallafall... men säkerligen inget för mig att försöka mig på... Lotta har ju ett förflutet som konditor, å det märks ju.

På den trevliga träffen hos Lotta i fredags berättades bl.a hur enkelt det är att göra maräng... Det har jag försökt en gång, skulle göra marängbottnar till en tårta. Det flöt ut o blev en geggig sörja, jag sprang snabbt ner till den helgöppna närbutiken o köpte färdiga tårtbottnar, o hade sörjan som mellanlägg- det blev en riktigt god tårta...

Bara att inse- vi har olika talanger!

Spontan släktträff


Sarah o Cissi-kusiner som kan ses lite oftare nu :-)?

..blev det ikväll hemma hos Jeroen, där Karros ambulerande klippstuga med entourage anlände. Mycket trevligt! Sånt kan det ju bli mer av när Cissi o Lisbeth har flyttat hem igen.

Jeroen, Jonas, Sarah o Cissi blev friserade- nästa gång är det min tur, 18 mars i Liselottes nya hus, så jag blir fin i håret innan jag drar till Thailand-Singapore-Malaysia :-)

Jag -ett lejon?

Var hos sjukgymnasten för femtielftegången idag, det där med nacken efter krocken som jag skrivit om tidigare. Varken akupunktur, massage eller vridapåhuvetövningar har gjort mig helt bra. Så nu ska jag bli ett lejon! Eller rättare sagt göra lejonövningar några gpnger om dan, o se om det har nån effekt.. + ett besök hos doktorn imorron..


Som lejon ska man alltså stå på alla fyra, o ha ett sånt där gummigymnastikband i munnen o hålla i det med båda händerna o sen vrida huvet... Ja ungefär som när ett lejon skakar sitt byte, ni vet... fast mycket långsammare... Tur att ingen ser...

RSS 2.0