I just can´t get enough..

..å det är en av anledningarna till att jag är här i Malmö nu. I morron kväll ti 30 juni i Parken Köpenhamn uppträder ett av hisotriens bästa band, Depeche Mode.. Jag har diggat dom sen tidigt 80-tal, då dom såg ut som välartade pappas gossar med vita skjortor o svarta slipsar...

Tycker alltid att dom har stått för "Melodisk pop i moll" ungefär, och den konsten är det inte många som behärskar. Ska bli mycket spännande att se dem lajjvv.. en av höjdarlåtarna som jag hoppas få höra är Route 66, som jag bara för något år sen upptäckte att dom hade gjort en variant på.

Annars är en av favoriterna all time Behind the wheel.. Listan på grymma Depeche-låtar kan göras lång... o jag hoppas att få uppleva årets andra höjdarkonsert.. ja, Jean Michel Jarre levererade verkligen i Scandinavium den 12:e maj, se tidigare inlägg

Annars har dagen i Malmö flytit på till belåtenhet, cyklade runt en del, tar ca 10 min att cykla in till centrum från Gunilla, sen så har vi bara varit här hemma hos henne o ätit gott o slappat, och sett Izabella o Vickan i handbollen vinna 10 000 var till resor... på Lotta på Liseberg... Grattis!

Fick en akut släng av Thailandslängtan...

..här i Malmö, dit jag anlände med tåg som "bara" blev en kvart försenat, efter en halvtimmes sen avgång.

Alltid lika kul att träffa Gunilla, och efter ett glas pilsner i värmen skulle vi gå ut o handla lite mat.. På vägen till affären skulle Gunilla ringa Magnus, den trevlige sonen, och han o flickan Lisa satt på en Thai-restaurang nere i Västra hamnen.. o det var inte Gunilla o jag sena att haka på.


Gunilla gillar att sitta i solen...o dricka pilsner...

..och när vi efter en låååång promenad nådde restaurangen http://www.maithai.se/ satt Magnus o Lisa där med varsin stor Singha-öl, o det hakade vi oxå på. Sedan blev det god kyckling satay, och det smakade precis som på en thailändsk foodcourt..

Thailandslängtan blev ju inte mindre av att Gunilla berättade att de bokat en resa till Khao Lak i december,

Mycket trevligt o gott, och det bästa var att Magnus o Lisa "offrade" sina cyklar på oss gamla tanter (Gunilla blir 50 om en månad...:)... så vi slapp gå den lång vägen tillbaks.

Imorron ska jag låna en cykel o ta mig runt lite här i Malmö, medan Gunilla jobbar..lite lagom stort projekt känns det som.

Väl hemma i den varma lägenheten var katterna (hon har 3 st) sällskapssjuka, o så jätteväluppfostrade är dom inte, kliver rätt på datorn...men goa såklart! Dom här två är av rasen turkisk van..

Försenat tåg..

till Malmö jag sitter jag på nu.. men det e lugnt.. läs mer på
http://goagummor.blogg.se/2009/june/sitter-pa-ett-forsenat-tag.html

Stort kalas i liten lägenhet...

..var vi på idag när vi firade Sarah´s 22-årsdag och Michaels examen, han är numera ekonomie kandidat, och har även lyckats med konststycket att landa ett jobb dagen efter examen, så visst fanns det anledningar att fira! Grattis!

Och nu var det 2 släkter som skulle tryckas in i den lilla lägenheten, men det gick ju kanonbra med 18 pers, som njöt av goda tunnbrödsrullar, skumpa o tårta!

Dubbel anledning att fira!


Samling vid fläkten..som Michael glömt bort att de hade...

O presenter delades ut o sånger sjöngs, härligt!

Sen på kvällen fortsätter firandet i yngre tappning!

Idag för 22 år sedan...

..bodde jag i Appingedam i Holland, och var väldans tjock om magen, skulle ju föda barn (bombsäkert en kille enligt ultraljudet..) om sisådär 2 veckor..

Jag hade bl.a köpt en bänkskiva till ett skötbord på Ikea i Amsterdam några veckor tidigare.
Den skulle jag nu åka iväg de ca 23 milen enkel väg för att byta till en mindre.


Hade känt mig lite trött i sidan på morronen, men man sov ju lite halvdåligt ibland, så det var nog lugnt. Jag hade fått med mig min holländska kompis Antje på färden, omutifallatt...

Den där värken i sidan började tillta något på nervägen, och väl framme vid Ikea kunde jag inte gå länge innan jag var tvungen att stanna upp o andas, typ dubbelvikt...

Flera människor undrade hur det var fatt..."bra", sa jag, som började misstänka att det var värkar jag hade. Antje frågade om vi skulle åka till sjukhuset i Amsterdam, men det ville inte jag, för tänk om dom behöll mej... Så vi åkte hem. Antje körde ganska fort, 160 knyck ungefär, o jag blev rädd o fick ondare, varpå hon körde ännu fortare...o.s.v..

Väl hemma i Appingedam gick det inte att få tag på Jeroen (tänka er det fanns inga mobiler då..), de skulle just den kvällen ha "Appingedam-natten" när alla pubar flyttar ut på gatan o det är fest natten lång.. Så eftersom han drev en pub skulle han direkt dit efter jobbet.
BAR MENEER JANSEN
Så jag ringde till Jeroens syster, som hade 2 barn, och beskrev hur jag kände o undrade om det kunde vara barnafödande på G??? Hon tyckte det lät så och sa att jag skulle åka till sjukhuset. Efter ett tag lokaliserades Jeroen, så han kom också till sjukhuset, dit Antje hade kört mig o hängt med in.

Det här var en fredagkväll, och jag hade propsat på att jag skulle ha ryggmärgsbedövning, och hängt över doktorn, så han skrev in det i min journal om jag skulle komma in en helg o han inte var där.. Detta tyckte alla som jobbade på sjukhuset var helknäppt, så det blev en väldans massa folk som kom och kollade på "den där knäppa svenska tjejen"...

Nåväl, precis ca 3 timmar efter jag kom till sjukhuset föddes kl. 21:03 ett litet barn... o döm om min förvåning när det var en liten tjej dom halade fram!

Strax därefter gav sig Jeroen ut i Appingedamnatten, och givetvis skulle alla skåla med och bjuda den nyblivna pappan... Så det dröjde rätt så långt in på eftermiddagen dagen efter innan han kom o hälsade på oss! Lilla Sarah Johanna var den enda ungen som inte hade fått nån nalle e.d... Hon var den minsta, men friskaste ungen på sjukhuset., det vanligaste i Holland är ju att man föder hemma,, bara om något misstänks gå snett föder man på sjukhus.. Så det tog en del övertalning från min sida att också få doktorn att skriva panisk förlossningsskräck i min journal, för jag hade ingen lust att betala 10 000-tals kronor ur egen ficka för att föda barn på sjukhus med experterna 10 sekunder bort istället för hemma...

Vilka minnen! Vilka underbara 22 år jag haft med denna bestämda lilla dam, som minsann rymde hemifrån när hon var 9 år, men det är en annan historia!

Ett jättestort grattis på din 22 -årsdag älskling!

Mer shopping...

..blev det idag, fast det var inte planerat..
Jeroen hade blivit ombedd av Anita i Holland att köpa med stora temuggar till hennes dotter. De var här i julas, och gillade väl de stora muggarna från Indiska som jag serverade te i..

Vi åkte till Kungälv o lunchade o kollade efter stora temuggar på Duka lr vad det heter där, men ingen framgång..Nåja,
det blev en trevlig lunch på en uuteservering på Västra gatan iallafall.

Så  jag var ju "tvungen" att åka in till stan en sväng efter jobbet då. Och på Indiska hittade jag ovanstående mugg, som Jeroen alltså bär med 2 ex av på sin tjänsteresa imorron...

O då tänkte jag passa på att kolla om mina barn ville träffas o äta eller fika på stan, o det ville dom, kul.. Så Sarah, Michael, Jonas o jag tog en pastasallad på Paprika i Nordstan.

Efteråt så gick Jonas o jag lite i affärer, sist det hände tror jag var innan hans student för 2 år sen, när kostym skulle inhandlas.

Vi har ju allttid brukat ge barnen nån liten present när den andra fyller år ( Sarah 22 om 2 dar!)... o något sådant fick det bli nu, slutade med 2 par jeans och 2 par skor till Jonas... jaja Sarah vi får väl ge oss ut på nåt liknande innan Jonas fyller år i höst då???

Så nu sa Jonas att han kan tänka sig gå på stan med mamma oftare... om jag inte själv ska kolla i 100 affärer... han har alltid så bråttom...

Joo lika svenskt som midsommar...

..är väl ändå det här..Gekås i Ullared, dit Jeroen, Loretta o jag drog en trevlig söndagsutflykt idag. Det är Sveriges största turistattraktion sägs det. O de holländare som besöker Jeroen åker gärna dit o bättrar på statistiken :-).

Vid 8-tiden bar det av, och det var hyfsat fullt på "nedre" parkeringarna när vi anlände vid 9:30-tiden. Men nuförtiden så är det väldigt sällan man behöver köa, det gäller både ut o in o det är ju bra. Bra att dom har fik därinne oxå...

Några timmar senare hade vi shoppat på oss lite kläder o andra prylar så vi var nöjda för den här gången.. Jeroen var nästan chockad hur lite det kostade.

En räd på SkoBoo blev det också, där Jeroen hittade 2 par skor o jag ett par...

O Loretta fick tag på den batteriladdare hon eftersökte på Netonnet för en billig peng, så det var lyckat!

Fika i Askim på hemvägen, där jag IT-konsultar åt mina föräldrar (nåja pappa då..mamma rör inte datorn...fast hon är mästare över fjärrkontrollerna för Tv´n som ju har blivit mycket mer invecklade sedan de skaffade Viasat)..

Det skrivarproblem som fanns uppenbarade sig inte när vi var där, men såklart så hann man inte mer än hem förrän pappa ringer o säger att de har skrivarproblem... jaja I´ll be back nångång... förhopningsvis innan jag drar till Malmö på söndag ...


Midsommar...

...kan det bli mer svenskt än så här???

Jeroen är inte sen att hitta nåt att hjälpa till med..fiskade även krabbor med en av smågrabbarna..


Det var rätt kaltt att sitt ute på Stuvö, men det fanns så man kunde värma sig inombords oxå...


Dans kring midsommarstång stora o små barn o smsande tonåringar som inte vill dansa...
..visste inte att det finns vodka o gin i BagInBox...


Regnbågen kom fram

..sen gick vi inomhus där ett allsångshäfte från Skansen vaskades fram...jag fattar inte hur Lisbeth, Liselotte, Seija o Ingalill kan precis varenda sångtext utantill...:-)

Lö 26 september kl. 17.21 It is folks...

..jäpp då är det dax att bänka sig i Lillekärrshallen igen, då är det Allsvensk hemmapremiär!
Å en vecka tidigare har damerna hemmapremiär I Elitserien! Då har herrarna sin första match borta mot Västerås..
Läääängtar!
Länkarna finns via http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=382221

Desperata hemmafruar...

..kollade jag på, dubbelavsnitt, säsongens sista.. spännande..

F.ö har det varit styrelsemöte i handbollen idag sista före sommaren...o jag hann som vanligt inte hem till kl 21 när DH börjar..

Förresten så köpte min kollega en likadan minidator som jag har (Acer Aspire One 3G, 8,9"), den har nu sänkts till 2995:- på Onoff, ett riktigt kap för en liten fullvärdig dator.. 300:- mindre än jag betalade alltså.. menmen jag har ju haft glädje av den ett tag nu...

Annars så gjorde vi det sista studentfirandet med släkten i söndags hemma hos Are o co, då alla i tjocka släkten o ett antal till var med. Trevligt! O lönanade för studenten, som nu inte riktigt vet vad som väntar..

Nu var även de manliga kusinerna Jonas o John med...


På midsommar åker vi till Tony o Liselotte på Hälsö, där vi firade midsommar några gånger när barnen var små.. några barn lär vi inte få med den här gången, men däremot följer Loretta med :-).

..O sedan ver det "fiin" studentmiddag i Sunne..

..och det var kanonkul, tack Niklas med familj för att vi fick möjlighet att vara med!

Far o son, stiliga lr hur..

..lite orolig var man ju om man kunde föra sig bland fint folk, o det var ju inga problem.-) Bara att ställa sig på stolarna o dricka upp det man hade i glaset o sjunga "tjofadderittan lambo", "Göteborg, Göteborg...", "Å ÅÅÅÅÅ.."..eller liknande sofistikerade sånger...

..värsta bordet? Wachtmeisters lätt..

..mer kändis-spotting : Carl-Jan Granqvist var där på kvällen.

..vi planerade ju att hitta ett bra kap till Karro, men det var Cissi som blev uppbjden av en söt pojke i smoking...  Karro frotterade sig gärna med den lilla söta servitörs-pojken...Niklas blev vald till årets kompis på skolan, här kanske några som röstade på honom ???

..Vissa var segare än andra idag när det var hemresedax, o på nåt sätt så verkade Niklas piggare än sin mamma ???

Fy faan va han e bra!!!

för han har tagit studenten...Grattis Niklas Knoph!

Här Niklas med familj... mamma Lisbeth, pappa Are, o "lilla" Cissi", som idag faktiskt var längre än båda kusinerna Sarah o Karolin på sina höga kilklackar


 Sarah, Karolin o  "lilla???" Cissi..

Jaa, nu har det varit student fem år i rad John, Sarah, Jonas o Karolin, o idag Niklas, o nu är det "bara" 4 år till det är Cissis tur :-).

Det blev en blöt tillställning, där skumpan flödade, men vädrets makter var verkligen med oss på Lundsberg idag. På vägen upp spöregnade det tidvis, men precis innan utspringet tittade solen fram.

Efter utspring så blev det flakåkning, lite mer som en cortege här med Rocky-, hippie, Cowboy o brandmantema..

Tyckte nog att cowboy-vagnen var den bästa...
Ett av citaten: "Save a horse- ride a cowboy"...

Sen god lunch på boendet, innan vi åkte hit till Sunne, där det blir middag ikväll..

Konstigt det måste ligga i den manliga Knoph-släkten att inte vara så himla noga med att få med sig sitt betyg ??? (Jonas fick inte med sitt betyg hem från studenten för 2 år sen..)

Alla andra fick betyg utom Niklas... som inte var speciellt lessen för det... men senare kom de och lämnade hans betyg också...

Lite kändis-spotting blev det också, o visst var Ian Wachtmeister där...

Nää, nu ska jag göra mimg iordning innan fördrinken kl 18...

See U!

Global Fussball????

.. ja blir det det för Sveriges del tro? Knackig inledning mot Malta, men jag tycker det var kul att det var just Kim Källström som gjorde 1-0, efter den försmädliga straffmissen senast..

..men hur det än blir med den saken så är låten med Tyskarna från Lund bra, den gjordes inför något tidigare VM

http://www.youtube.com/watch?v=EZ3XlpJqPt0

Inför morgondagen...

..skrev jag ett litet inlägg på GoaGummors gemensamma blogg http://goagummor.blogg.se

..lilla smidiga Acer-datorn åker med till Lundsberg/Sunne, får se om jag hinner lägga in nåt...

Pensionsrådgivning...

..fick jag på jobbet idag. Var ganska skeptisk när dom ringde från bolaget Akzo anlitat o erbjöd ett möte. Tänkte först tacka nej, speciellt när dom då ville att man skulle skriva på den medskickade skötselfullmakten. Efter det skulle man logga in på en sajt så skulle man kunna se sin samlade pension. O det lät ju lite lockande för jag har aldrig fattat det där med röda o orangea kuvert, har alltid retat mig på att det ska vara så svårt att få samlad info.
Min profilbild

Men jag vill inte låta nån dribbla med mina pengar, vilket inte alls är säkert att det var det jag skulle tillåta om jag skrev på den där fullmakten. Efter lite snack med kollegor fick jag reda på att det fanns en informationsfullmakt man kunde skriva på istället, så den bad jag dem skicka. Lät mer i linje med vad jag ville. Lustigt att det inte är den fullmakten dom skickar först eller har liggande på sin hemsida.

Så när jag fyllt i allt o gick in på sajten upptäckte jag att en del av det som betalas in går till en försäkring som faller ut till barn under 20 år och/eller sambo/make om jag skulle kila vidare... jaa det är ju smart när man varken har det ena eller andra... o det hade rådgivaren också sett...

Så nu ska det läggas på min pension istället...som inte alls såg så där urbota kass ut som man kanske kunde förvänta sig när man nu lagt ihop röda o orange kuvert... Herregud det är ju bara 10 år kvar! Hilfe???

Åsså har jag tydligen gjort ett val en gång i tiden, jag kryssade visst i Skandia nån gång i tiden, var nog för att det var det jag mest visste vad det var när man var tvungen att kryssa i nånting för X år sen...

Men det hade ändå varit ganska klokt.. utom det sista året, men är det nåt som varit klokt det sista året?

Jag fick iallafall rådet att inte byta till ett nytt system som vi visst kunde byta till o placera själva e.d... Nää, jag säger som Jan Guillou- nånting i stil med  nu ska gemene man kastas ut på marknaden o bli spekulanter..
 
..Nää tack... tycker det är jobbigt nog när det är deklarationsdax eller nyemissioner o sånt man får erbjudanden om...

Jag har alltid undrat om jag också blir en sån där korthårig tant med vit trasselsudd (hund alltså) som det bor flera av i området... fast dom verkar ha det ganska mysigt ibland...

10 killar i flipflop, badshorts o T-shirts..

..kom släntrande ut på Landvetter vid midnatt, där ett kaaalllt Sverige snabbt påminde om att dom var hemma igen...
Det hade löst sig med transfern som jag beställt åt dem från hotellet till flygplatsen i Barcelona (ca 7 mil), trots att jag inte hade lyckats få till nån utskrift på den, och hotellet sade sig inte ha fått mitt mejl med vouchern...

..iväntan på att hämta dom satt Mimmi o jag hemma hos mig o kollade fotbollen, o det var ju inte så kul.Bättre gick det för Holland, som nu sägs vara klara för VM!. Men vi hade trevligt iallafall, innan när jag hämtade henne var vi på Murveln o åt middag.  O sen framför Tv´n satt Mimmi o pysslade, så jag fick ett fint hjärta i trasseel-lindad ståltråd-tack!

..slökollar på TV nu, Talang, Japansk TV-show  -nån som sett nåt sjukare??? Men om några timmar ska man ju verkligen vara bänkad-reprisen på Desperate Housewives-tidernas bästa serie får inte missas, 16.10. Och så blir det väl Heja Sverige igen då, och hoppas kvinnor kan när det är kval till Handbolls-VM för damer, kl.17.30 TV4-sport.. Kanske en stunds tennis också, kl.15, nu när det äntligen är en svensk i final igen...

Inga fanfarer..

..den här gången när vi landade försenade på Säve vid 20:50..
Det var bara hem o slänga av bagaget, och kolla in fönster- o dörr bytena som är färdiga på insidan, men lite arbete på utsidan kvarstår. Dammigt, och så får vi återställa möbler, gardiner o.d...

Sedan bar det av till familjen Holmberg där Sofia var nybakad student, trevligt!

Sofia o kompisarna åker flak

Idag picknick med Lisbeth o co i Slottsskogen, ställdes in p.g.a inte så bra väder..en annan gång... sedan ikväll 23:45 hämta killar på Landvetter. Ska hämta Mimmi i stan om en stund nu, hon ville komma o möta Jonas ikväll...

Checkar ut...

...från den här utsikten nu..

i ett för dagen mulet o regnigt Calella.

Heja Alpharooms, såklart hade de inte meddelat hotellet när min beställda transport till flygplatsen skulle komma, vilket de sagt att de skulle göra...

Men det löste den vänliga managern här, så kl. 2 pm blir jag upplockad utanför hotellet o körd till Girona, där planet styr mot Säve kl. 17:20, landar 20:20 (eller tidigare?)..

Ska bli spänande att se hur det ser ut efter fönsterbytet hemma!

Det här huset ser onekligen rätt kul ut, men jag skulle inte vilja bo där... det måste väl krypa en hel del djur i dom där växterna?

Innan jag blir hämtad får det nog bli en frikandel med jordnötssås på något av de holländska haken som finns här i närheten :-).

See You!


Att jag har shoppat...

..är kanske inte lika förvånande som att jag har badat..
När jag gick från tåget efter Barcelona-utflykten fick jag syn på den rosa/mångfärgade väskan i en butik på en liten tvärgata.. svår att motstå, inte snorbillig, 25 Euro... o så den röda med streck-gubbarna då, som jag såg första kvällen o nu slog till på för 10 Euro. Det är ändå lite kul, för sen när man använder väskorna tänker man gärna tillbaks  "ja just det, den köpte jag i Calella..".


Och en 5 Euro klocka har det blivit oxxå, den jag hade med mig kliade...  Så ändå ganska måttligt shoppande...

Hallelujah!-Jag har badat...

..i poolen på killarnas hotell Bon Repos, dit jag gick idag (igår då, torsdag alltså) för att lämna bucklan från Cupen, och ta några kort på killarna. De var inte vid poolen när jag kom dit, men jag gick o lade mig och solade lite (jaa ni läste rätt..en timme på en vecka kan man väl försöka stå ut...), o sen doppade jag mig i den till att börja med iskalla poolen, men jag doppade mig i jaccuzzin först som var varmare..).

Efter en stund kom killarna så det blev lite kort iallafall, ni hittar dom såklart på Kärra HF´s bildweb
http://www.pixbox.se/pic_show_id27901798.html
bl.a denna där Jonas ramlar efter diverse konster...

..fint poolområde hade dom på bon Repos iallafall..

Vilse i pannkakan igen.. x2

..kan man ju säga att jag var när jag igår åkte tåget till Barcelona. Det tog sin modiga tid över en timme tror jag, en himla massa stopp på vägen. Men det är ju samtidigt roligt att åka längs Costa Brava alldeles längs med havet, och många stränder.

Kan bara konstatera att det var ganska många som hade glömt badbyxorna på flera av stränderna.

Å så när man då landar på Plaza Catalunya, och tar utgången mot La rambla, var hamnar man då? Jo vid den stora platsen, men med hotell o banker mest omkring (boooring, var är affärerna??). Jo, då ska man ta sikte på det stora grå varuhuset El Corte Ingles, den rundade delen av huset. Ner där börjar Portal del Angel, det är där alla spanska kedjor och en massa småaffärer finns, och en o annan HM också.

Affären till höger med svart bakgrund är den där jag för 5 år sen köpte mina Cats&Dogs skor... som jag slitit ut.. tyvärr fanns dom inte kvar..:-(

Två jeanskjolar inhandlades i allafall på Clockhouse (C&A), en kedja som finns lite varstans i Europa utom i Sverige...

Satt en stund på ramblan o kollade på folk o vilade trötta gå på stan-ben oxå. Har aldrig gått ner för ramblan, var slutar den?? Går den ner till stranden?? Får utforskas en annan gång.

Efter ca 5 timmar på stan var det dax för tåget tillbaks till Calella.. Gick ner till tågstationen vid Plaza Catalunya, men det var fel tågstation..  så jag fick gå tvärsöver plazan för att komma rätt. o sen gick tåget bara till Mataro, så där fick jag invänta nytt tåg...

Scheisse...

..förlust i semin 6-9 mot West Wien... Deppiga killar blev bjudna på en tröst-öl av mig (de som stannade kvar en stund vill säga..). bjöd sen tillbaks när vi hejade på Sport-tjejerna i deras Damjuniorfinal, förlust för dem oxå...

..ingen kvar när pokaler delades ut o Kärra ropades upp som trea.. så jag tog med den.. men killarna får släpa hem den själva, jag har ju bara 15 kg bagagevikt.. o måste ha plats för evt. shopping i Barcelona imorron...

Poolview

..sa dom när jag checkade in här på trevliga Mediterrani Express...


eller bakgårdsview :-)???


..helt OK här på rummet för 30 Euro/natt (ingen mat ingår), dubbelsäng, badkar o gratis trådlöst på rummet o centralt.. v

Jäpp, nu ska jag nog ut på byn en sväng... går nog upp till sporthallen (ca 7 min härifrån?) o kollar på Ulricehamnsflickorna vid 17:30... innan det är dax att börja bli riktigt nevööös inför kvällens avgörande...

Yezz!!! Vinst i kvartsfinalen...

..vad gör väl det då att det regnar för andra kvällen här i Calella. Just nu sitter jag o torkar på Mediterrani Express, dit jag flyttar imorgon.. Nätuppkopplingen på Maritim var begränsat i antal timmar, men här är det fritt o finns i rummet poxå... vad gör väl det då att det ligger längre från stranden (men närmare affärsgatan :-) o handbollshallen).

..jordens rysramatch blev det i kvarten, när Jonas satte straffen som innebar seger då ordinarie matchtid var ute... vid miss hade det blivit förlängning... så semi imorron kl 19:30 evt. final kl. 23...

..skulle vara gentil o bjuda laget på en öl i hallen efter matchen, men hade för lite pengar med mig... så det får bli imorron istället...

..Nu ska jag dra vidare (ut i regnet?) för en sista natt på Maritim, där jag förresten tidigare idag var o skulle utforska jaccuzin på taket. Men när jag hade åkt upp med hissen till sjunde våningen skulle man gå upp för en utanpåliggande spiraltrappa så jag la ner det...

Här på Mediterrani verkar personalen väldigt trevligt, det är ett mindre ställe än Maritim, men verkar som sagt väldigt gemytligt (har ju inte sett rummet än, men jag kan checka in vid 11-tiden har dom sagt..låter ju oxå bra..).

Life is still gooood!!! Speciellt när man oxå får mejl från en av handbollskilllarnas pappa som tackar för det man fixar o skriver att det är kul att läsa om uppdateringarna..:-)

RSS 2.0