En riktigt trevlig kväll...

..blev det igårkväll när jag följde ett ryck jag fick när jag såg inbjudan till www.reseguiden.se och deras medlemsträff i Göteborg den 17:e april.

Jag hoppade dock över den inledande kulturvandringen, och anslöt på http://www.othello.se/

Kul att träffa ett gäng man inte alls känner, men vet att man har gemensamma intressen med! Så det gör jag gärna om! God mat, trevligt sällskap, o dessutom vann jag en bok, I värsta fall, en överlevnadsbok för resor...

Innehåll bl.a : "Så här får du stopp på en skenande häst"...kunde varit bra att ha när jag red Islandshäst för några år sen o den plötsligt fick för sig att köra om alla..."Så här får du stopp på en bil utan bromsar"...tänker tillbaks till Pass Furka i Schweiz på 70-talet...bromsarna lade av när vi var nere...

Well, här har en av medlemmarna skrivit o lagt in lite bilder:
http://www.reseguiden.se/forum/resor/medlemstraff-i-goteborg-100417-3816Liten uppdate...

..så här 4 dagar efter min knäoperation. Måste säga att jag kom tillbaks fortare än vad jag trodde.
Dagen efter operationen så vaknade jag och var jättestel, och hade riktigt svårt att ta mig ur sängen, och undrade varför jag inte varit smart nog att ta med kryckor från sjukhuset..

Började fundera på om jag skulle skicka någon att hämta kryckor tll mig, när jag kom på att jag faktiskt hade ett par oanvända gångstavar i garderoben... Och vips upphöjdes de till kryckor.

Men det var bara en kort stund som det behövdes, när jag kommit igång så gick det mycket bättre, och stelheten försvann.

Så jag vågade mig på en tur till Kungsmässan med Sarah i lördags (en del shoppat till henne, men inte till mig..), hon körde.


Sedan har det bara gått framåt, och jag började jobba idag igen, och kör även bil och cyklar... Visst, jag rör mig lite långsammare...

Förhoppningsvis gjorde operationen nytta, det får framtiden utvisa...


Lyxhotell i Kungälv.....kändes det som om jag var på idag, när mitt knä opererades.
Man kände sig sååå ompysslad när de kom med uppvärmda filtar, mörk duk att lägga över ögonen när man tyckte ljuset var för starkt, frågade  hur jag mådde m.m..

Operationen gick bra, fast det var ingen trasig menisk utan broskflisor o.d som de tog bort/jämnade till.

Tror narkos-teamet fick till en riktig häxblandning, för den migrän jag hade innan operationen var som bortblåst när jag vaknade, och jag hade inte ett dugg ont i knät heller..men det lär kanske komma ??

Har haft lite panik inflör det där med att sövas. Det sista narkos-sköterskan sa var: "Tänkt på nåt trevligt, nåt varmt land eller så..." "Thailand...Koh Sam...zzzzzzzz....." sista jag minns.

Var dagens första patient när jag kom 7.30, vaknade upp vid 10... Sedan kom de med kaffe, macka, vatten o saft.. o frågade hela tiden hur man mådde..

Hit vill jag igen om jag ska opereras!

Det bästa av allt var doktorns order innan jag skrevs ut:

"Åk nu hem  o lägg dig på soffan o käka praliner! Imorron ska du börja träning genom att vicka på tårna..."

..så just nu är min förebild Peggy Bundy (-minus ciggen..)


RSS 2.0