Kingston on Thames

..drog vi till idag. Som vanligt gick det precis en buss (båda bussarna här 57 o 131 går till Kingston) när vi kom ut, men det gör inget, det kommer en ny inom någon minut till ganska långt in på kvällen.

Ca en kvart senare, efter att ha suttit längst fram där uppe på dubbeldäckaren var vi framme.
Kingston var en trevlig bekanstskap, med gott om shoppingmöjligheter, bl.a såg man folk som bar på Clas Ohlson-påsar ! ..och Hollister-påsar... det är ju så man får reda på ibland vad soom finns på ställen man besöker... Men jag tycket att den moderna Bentall mall var sådär lite läskigt byggd, ni vet med ett stort hål i mitten och ganska smala avsatser att gå på några våningar upp...
Mycket folk var det ute iallafall!
Men jag tog en sväng till in till London också, medan Sarah o Mattias gick på bio, Sherlok Holmes.
Lite grejer till inhandlades, och nån fika togs... fint att spana in julbelysningen i London oxå..:-).
Men det får inte plats så himla mycket när man checkar in 15 kg bagage med Ryan, särskilt inte när Sarah ska ta hem den mystska tunga julklapp Mattias köpt...
Imorron kanske lite utforskande i Wimbledon innan hemfärd...

Kallt ute o kallt inne ..men varm i hjärtat

..efter en kall första natt i lägenheten i Wimbledon, begav vi oss ut i det snöblandade regnet, för att via dubbeldäckare och 2 T-banor ta oss till Oxford Street (Marle Arch, där Primark ligger).

Jag blev lite smått förvånad att det inte var proppfullt med folk. Lite shopping av strumpor o leggings blev det innan vi drog vidare nerför denna långa gata.
På M&S blev det ett par fina skor till Sarah, och fika med n ny favoritdryck, varm choklad med mintsmak o vispgrädde, med små mashmallows till.
Många timmar senare, men faktiskt inte kassar rikare tog vi buss o T-bana till Leiscter Square, till lilla mysiga Ambassaors tehatre, där de förbeställda biljetterna till Stomp uthämtades.
En fika senare var det dax att bänka sig. och vi blev alla glatt överrarskade av humorn i showen, och publikens delaktighet.
Klart sevärd om man gillar trumor och rytm. Tänk att man kan skapa så sköna ljud från plastpåsar, sopborstar, diskbänkar, och sånadär 200-l blå plastfat som man packar kemiklier i, och mycket fler vardaggliga ting. Vill man bli glad ska man absolut gå och se den!

London weekend 15-18 dec 11

..blir det för Sarah o mig. Vi bor i Wimbledon, där Mattias numera bor. Ska bli kul att se  hur han har det.
Vi flyger med Easyjet Landvetter-Gatwick, och hem med Ryanair Stansted-Säve.
I London tar vi oss runt med T-bana och buss. Bra kartor finns på http://www.tfl.gov.uk/tfl/gettingaround/maps/
På programmet står såklart en del shopping o drällande, måste såklart besöka http://www.primark.co.uk/
och kanske även lite lokalt, det finns bl.a en mall i Wimbledon, http://www.centrecourtshopping.co.uk/.
På fredagen har vi bokat http://londontownse.eolts.co.uk/tickets/stomp/pg:72/showid:1706

RSS 2.0