Premiär för Highline för min del

..blev det på andra dagen (må14okt) då jag mötte jobbar-kompis (we go back ända till Chalmers-tiden,då jag var hans fadder) Lars-Åke, med fru Lena och kompisar.
 
Jag gick till den delen som börjar vid korsningen 10th ave/30th street, tog ca 15 min tror jag.. som tur var kunde man ta hiss upp där. En kul erfarenhet att gå på den gamla järnvägen och blicka ut över staden i det fina vädret.
 
Vi lunchade tillsammns där man gick ner från 23rd str The half King hette stället,och vi åt bison-burgareoch jag slog till på Sarahs favorit-öl här Yungling,som var riktigt gott.

 
 
 
 
 
 

Arthurs Tavern med Dixiejazz på söndagskvällen

..det kommer bli en tradition varje gång jag är här sö eller må kväll 19-22. Gillar detta kitschiga ställe som jag även besökte i somras. Extra kul att Ingalill var med nu. Godaste drinken (13 USD:-) var Fuzzy navel..

Återigen M20 nerför 7 ave,och metro från Christoffer str tillbaks.

Orkade inte leta reda på söndagsmarknaden...

...men jag lyckas ju alltid ramla på den på något sätt. Den här söndagen hölls den nämligen på 33rd street mellan 6e o 7e avenyen, dvs precis utanför hotellet :-).

Några små smycken inhandlades, åsså tog jag en Bratwurst mit brot (heter det så? Gott var det iallafall :-).

Tillbaks i New York 13-18 okt

Det föll sig så att jag ju jättegärna ville se årets upplaga av So You Think You Can Dance-touren med de 10 bästa. Så det köpte jag biljetter till i Betlehem, ca 2,5 timme med buss från New York.

I kombination med att The Sounds spelar i Brooklyn 14 okt, och att klämma in en söndagskväll på Arthurs tavern igen,så var det ju oemotståndligt.

Köpte flyg ca 2-3 v innan, rätt dyrt med bra tider,så det blev lite obekvämt ut, via Munchen o Birmingham, men helt OK flyg över pölen medLufthansa/United.

4618:- t.o.r,bra hemresa endast via Munchen.

Återigen Hotel Pennsylvania 6978:- för 5 nätter. Hade jag väntat längre kunde jag fått det för ca 5000 vet jag nu.. menmen..

Fick även denna gång rum med bad nära hissen, nu på våning 8. Helt OK, men superlång incheckningstid (1,5 timme).Ingen idé kommaföre 15, för då får man inte sitt rum ändå..

RSS 2.0