Jersey Gardens o Herald Square

..blev fredagens begivenhet. Som vanligt så är det Buss 111 från gate 222 på Port Authority (41/8e) som gäller när man ska till Jersey gardens outlet. Tar ca 1/2-timme, och kostar 13 USD t.o.r . Det blir allt en affär på ca 10 timmar inklusive transporterna.
 
Kunde varit mindre om jag hade haft en aning om att buss M34A som går från Port Authority till 34e måste man beställa genom att dra sitt busskort vid hållplatsen.....  det är därför vi stog där 1/2-timme i mars i kylan, o en halvtimme i supervärmen (tja 35, 40 grader ?) nu.
Här kan jag stå o vänta...
 
Mötte Ingalill o hennes trevliga dotter Linnea i Jersey gardens, det blev både lunch i Foodcourten, o fika på Starbucks, dessemellan separata rundor, som för min del resulterade i några sköna bomullstrikåkoftor o en jeans kjol :-).
 
Kvällshänget blev på mysiga Herald square som ju ligger jättenära hotellet.. Kul att kolla på folk och landmärkena Empire state building o Macys.. Köpte färsk mango, supergott! Gillar de utställda borden o stolarna med fri WIfi, utan att det är Café...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0