Livet rullar vidare på ett ganska bra sätt...

..o jag är dålig på att uppdatera här...lite flitigare på Facebook istället. Men håll ut! Jag lovar att på vår USA-resa 15 jun-3 jul ska jag vara flitigare med bloggandet.

Och eftersom det är jag som bokar allt boende så kollar jag såklart att det finns nät-tillgång, ett av topp-kriterierna när man ska boka hotell ju! Kommer göra en sammanfattning av hela resan med vad vi bokat o.d innan vi åker.

O inte har jag lagt upp resten av korten från den fina dansuppvisningen Cissi deltog i heller...men det kommer.

Vi har sen sist gratulerat Niklas o Kim K till körkorten, härligt!

Förutom att fota dans, har jag även fotat lite innebandy, förra helgen när det var Cup i Lillekärrshallen när jag hade hallansvar, som vi i handbollen har o som styrelsen delar på... Extra jobbigt kan det vara när det inte är något av våra rrangemang där, då kan man ju lämna över till föräldrar som är där... Var där 14 timmar på lördagen o ett antal timmar på fredagen o söndagen...

Trevlig After Work på www.flyingbarrel.se med Ia idag. Vi sågs direkt efter jobbet, jag slog runt på en lättöl, vi åt lite o det bästa med det stället som vi båda gillar skarpt, är att man får ta med hundarna in! Trevligt att ses o uppdatera/uppdateras lite. Festligt att Ia också ska till USA runt midsommar, vi missar varann med några dagar i New York....

Upp tidigt imorron o dra till Ullared med Sarah, kanske nåt som behöver kompletteras i det nya hemmet i Tynnered ?


Inga barn kvar...

..i släkten nu, när "Lillflickan" fyllt 15... Lyckat släktkalas blev det, det var bara Karolin som saknades, men hon är ju ute på äventyr :)Detta firades den 1:a maj, och jag var sådär lagom trött efter åttonde upplagan av underbara Minihandbollsnatta.

..kom väl hem vid 3:30...helt slut efter att ha varit med o sytt ihop arrangemanget tillsammans med Bodil, och en handfull eller två härliga medhjälpare, som såg till att allt flöt på för de 41 deltagande lagen, som in i det sista anmäler, avanmäler sig och byter namn...:/ men det hör till o vi får alltid ihop det.

Det var förresten första gången jag såg Jonas sedan han rakat sig på huvudet, det var faktiskt snyggare än jag trodde, det blev lite Michael Scofield  (ni vet väl ...Prisonbreak)


över honom, tycker ni inte det?


O jag tycker det är så himla kul att killarna som numera är stora o spelar i Allsvenskan fortsätter att komma på Minihandbollsnatta.


Long time no see...

...ojoj nu var det länge sen jag plitade ner nåt här..
..men lite snabb catc up då...

Helgen efter den trevliga reseträffen, så var det min tur att ta emot GoaGummor (där har Cathe skrivit en liten berättelse om träffen :)). Här några bilder.


Har även kompletterat lite bilder från Agadir o Marrakesh från vår mysiga resa i månadsskiftet feb-mars.


Jag skulle även varit iväg på en tjänstersa till Köln 19-21 apr, men det kom ett askmoln ivägen. Nu har jag varit i Vetlanda istället :), same same but different. Alltid lika kul att komma dit, jag bara älskar dialekten dom har där, plus att man alltid känner sig väl mottagen och välkommen till fabriken där.

För övrigt så har det varit ganska intensivt med handbollen fast det är slut på säsongen.

RSS 2.0