Sjysst familje-brunch..

..hade vi i söndags när hela klanen, utom pappa,  samlades på Soho på Kungsgatan http://www.sohogothenburg.se/home.html, där vi hade ett mysigt rum med som brukligt är ett "barnbord", fast barn o barn, dom är ju rätt stora nu hela högen.. John fyller ju snart 23!

God brunch för 159:- inkl. dricka o kaffe, och så hurrade vi för storebror Are som precis fyllde 57... Jösses vad gamla vi blir..

Förresten så gillar jag en av Soho´s reklam-låtar mycket, och Hurra nu fick jag reda på vad den hette, så jag kunde leta upp klippet på Youtube.. skön låt eller hur? Sådär lite gammaldags jazzig.. Koop-Island blues


Tror inte Are hade så mycket emot hur själva födelsedagen firades... i Lillekärrshallen, där herrarna hade jordens rysarmatch mot Hästö, där det blev vinst med 39-38.. 


Födelsedagsbarnet o en svettig Jonas...

Ni kan förutom de vanliga länkarna till www.karrahf.se även läsa på Backa/Kärra-tidning, gå till Novembernumret, välj sid 35 o klicka på eget sidval. På sidorna runtomkring kan man även läsa om dam- och ungdomslagen :)
Backa-Kärra Tidning

Det var förresten tredje rysarmatchen i rad, eller vad sägs om 27-27, 24-25, och nu 39-38.. i de senaste tre matcherna..

Nu på fredag är det dax igen, ytterligare en rysarmatch, nu mot Kroppskultur??En ljus idé...

..läs vidare på GoaGummors blogg :)...
Presentförpackningar

Söndagsutflykt...


...till skogen i Småland blev det i söndags. Trots att inte Jonas skulle spela (vilat sin onda kropp enligt ö.k med tränarna) så bänkade jag, Jeroen, Gert o Lotta i min bil o drog i väg de ca 15 milen.

Alltid lika kul att komma till de små hålorna man aldrig skulle besöka annnars... Semester i Anderstorp nån?

Det blev ialllafall ett besök på den lokala pizzerian, och dom var väl sådär måttligt roade när vi kom in vid 14.30-tiden..

Tyvärr gick inte matchen killarnas väg, och efter underläge hela matchen, så lyckades de jobba upp sig bra i andra halvlek, så det blev "bara" 1 måls förlust 24-25.

Modern svensk sjukvård...

..har som tur är avskaffat patientbrickan, hur det gick när jag inte hittade den en oktobernatt för 21 år sedan kan ni läsa här..
..är hyfsat lätt att hitta på nätet. Man kan gå in och läsa en massa om olika sjukdomar på nätet om man vill det oxå..
..besökte jag idag, Vårdcentrallen hemma i Kärra, närmare bestämt. Detta på grund av att jag har hostat ett tag nu. Ingen feber, halsont eller förkylning, bara hosta o så är jag lite hes ibland.

..en jätteung doktor undersökte mig, kollade i halsen, lyssnade på lungorna o ställde frågor.. Allt såg bra ut..Och så kom då frågan jag inte hade väntat mig:

-"Hur tycker du att vi ska bota det här då?"
-"JAG???? Men det är ju du som är doktor, det är därför jag är här..:)"

Åsså skrev han ut hostmedicin, (innehållande etylmorfinhydroklorid...knark o saltsyra ungefär??) som jag nu då ska ta...SKÅL då!

Ytterligare en höstvecka förbi..

..och tiden bara springer iväg, det går jättefort nu, mindre än 1 månad kvar till GoaGummors julklappspel ju!!! Den 4 december hos Lillemor närmare bestämt!

..lite sjuk har man också varit, hemma i torsdags, efter en hostig natt, då man var snörvlig oxå..

..handboll har det också varit en del. Vinst för damerna i fredags, och lika för killarna i lördags, mer på www.karrahf.se som vanligt. Äntligen blev jag också klar med herrranas nya action-presentationsbilder, ni får ett smakprov här..Jonas såklart. Det tar mer tid än man tror att fixa till sånt för 20 killar, men nu hänger de uppe inramade i Lillekärrshallen iallafall:).


..åsså fars dag då..standradpresent: skrivare-patron..bättre än blommor o.d. Det blev middag hos mammaopappa också, för Jeroen, Jonas o mig. Gott o trevligt. Mammas bror Bodek är på besök... Gissa om det märks att dom är släkt? Hur får ni räkna ut själva ...:)

..och Yippie min lilla kamera är tillbaks...den hade slitit sig och hamnat i bagaget på min bil, har varit borta sen 1 aug tror jag (Gunillas 50-årskalas...var det senaste jag fotade med den).

Det kan ju lätt bli en vana...

..det här med att gå ut o äta middag varje kväll :)

I går var vi med GoaGummorEl Corazon och åt middag, då vi firade att Lillemor fyllt 50.. Ja det gjorde hon ju i somras, men bättre sent än aldrig..

Trevligt o gott och egentligen så är det inte så svårt att ta sig in utan bilen, buss direkt från Kärra till Valand 2 gånger i timmen.

För min del blev det en jättegod pasta linguini e.d med kyckling i gorgonzolasås. Var såklart nyfiken på vad pasta linguini var, för det var en sort jag aldrig hört talas om, och fritt översatt kan man väl säga att det var en tunnare sorts bandspagetti.

Vi var inga nattugglor, utan tog bussen hem lite över 22.

Ikväll var det på´t igen, då Sarah hade kommit på den strålande idén att först fråga Lisbeth om hon ville gå ut, och det utökades med Are, mig o Lisbeths kompis Ingalill. Vi hamnade på http://www.mediterrane.se/ på Chalmersgatan, där vi till att börja med var de enda gästerna.
miljo2.jpg
Vi förundrades över inredningen som skulle framstå som en grotta, men allt i plast o ett vattenfall mitt i härligheten..lite tacky.. Men maten var iallafall god, o sällskapet trevligt!


RSS 2.0