Uppdateringar...

..håller jag på med inför den nya handbolls-säsongen på http://www.karrahf.se/ och
www.laget.se/khf_herr.

Det blev en intensiv helg i Angeredshallen, med 2 vinster o 3 förluster för killarna, mer på hemsidorna ovan. Finns en del kvar att slipa på inför Allsvenska-premiären, och några träningsmatcher till är inplanerade. Mellan matcherna flängande över bron för att hålla i uppstartsmöte för ledarna i Kärra (~40 pers var vi), sen tillbaks för nästa match, sen hem o greja  med bilder ladda kamera o.´s.v..

Och igår stod lag- och Individ-fotografering på schemat. Alltid likadant när man tar lagkort.. 24  killar blir bra, den 25:e blundar, nästa kort en som tittar ner, nästa kort en som vrider på huvudet... Och sen individkorten.  Vissa killar kan man ta 10 kort på och man får en och samma min på alla 10. Andra får man 10 helt olika kort på. Det är sånt som gör det så kul:). Dom här två (Jonas o Nolan) är exempel på såna som inte ser likadana ut på alla kort...


Sarah och Mikael kom hem från sin sköna Krotaien-semester i helgen också, och direkt stod storhandling på ICA-Maxi på schemat. Det är ju rätt trevligt att åka o storhandla med Sarah, särskilt om man blir bjuden på en god middag efteråt!

Förresten hittade kort på Rejnäsarnas nya lilla vovve på Karolins Facebook (vet inte om det är en han eller hon), men guuud va söööt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0