Sjysst familje-brunch..

..hade vi i söndags när hela klanen, utom pappa,  samlades på Soho på Kungsgatan http://www.sohogothenburg.se/home.html, där vi hade ett mysigt rum med som brukligt är ett "barnbord", fast barn o barn, dom är ju rätt stora nu hela högen.. John fyller ju snart 23!

God brunch för 159:- inkl. dricka o kaffe, och så hurrade vi för storebror Are som precis fyllde 57... Jösses vad gamla vi blir..

Förresten så gillar jag en av Soho´s reklam-låtar mycket, och Hurra nu fick jag reda på vad den hette, så jag kunde leta upp klippet på Youtube.. skön låt eller hur? Sådär lite gammaldags jazzig.. Koop-Island blues


Tror inte Are hade så mycket emot hur själva födelsedagen firades... i Lillekärrshallen, där herrarna hade jordens rysarmatch mot Hästö, där det blev vinst med 39-38.. 


Födelsedagsbarnet o en svettig Jonas...

Ni kan förutom de vanliga länkarna till www.karrahf.se även läsa på Backa/Kärra-tidning, gå till Novembernumret, välj sid 35 o klicka på eget sidval. På sidorna runtomkring kan man även läsa om dam- och ungdomslagen :)
Backa-Kärra Tidning

Det var förresten tredje rysarmatchen i rad, eller vad sägs om 27-27, 24-25, och nu 39-38.. i de senaste tre matcherna..

Nu på fredag är det dax igen, ytterligare en rysarmatch, nu mot Kroppskultur??



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0