Irrandet fortsätter

...här i Agadir. Stärkta av en liten virre för Carols o Sibyllas del, o en Baileys mint för min del sådär direkt efter  frukost, "bra för magbassiluskerna, säger dom, o det får man vääl tro på då..:-)", behövde vi inte irra runt så länge innan vi tog en petit taxi till souken (basaren) idag. Ett antal km var det och taxametern slutade på 7 MAD (~7 SEK). Vi slog på stort o gav den unga chauffören 10... Väl där så är det nya gubbar som vill följa med o guida, men vi lyckades skaka av oss honom efter ett tag.

Lite shopping blev det, fint grönt plastdurkslag för Sibylla, som även köpte marokansk hiphop-skiva (har tyvärr ingen CD på datorn...så den får hon lyssna på hemma), filmer på engelska för 10 o lite annat smått o gott.

Filmer, filmer, men finns dom på engelska o funkar dom???

I väntans tider....

Gott om tid ska man ha o vara stresstålig, när man ska äta lunch, på typ basarens enda restaurang, där det inte var några gäster innan vi kom. Det tog TVÅ TIMMAR att få in maten... kyckling i deras typiska lergryta med grönsaker o medkokta potatisskivor. Gott föralldel, men inte mycket smak..

Sen frågade vi efter busstationen, som skulle ligga nära basaren, vi tänkte köpa biljett till Marrakesh-utflykt. Han vi frågade sa "a droit" (gå till höger) å pekad eåt vänster...vi hittade ingen busstation, men tog en liten petit taxi dit, så nu har vi köpt biljett till måndagens Marrakesh-utflykt..:-)
Tja, vilken buss ska man ta???


Eventuellt blir det karaoke nere vid en engelsk pub vid stranden ikväll...:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0