Sista anhalten-Big Apple igen!

Så, nu är vi återbördade till ursprunget av vår USA-resa, New York, efter en 5 timmarsflygning från LA. Jeroen o jag gick runt i kvarteren runt om 47:e gatan, där vi bor på hörnet mot 8th Avenue (Econolodge), återigen ganska trångt. Ser skyskrapor direkt utanför rums-fönstret, ganska mysigt.

Sarah o Mattias hann inte mer än checka in förrän de begav sig mot 44:e gatan och en buss mot Long Island, där de ska träffa Mattias gamla värd-familj från året han bodde här.

På promenixen gick vi bl.a förbi den numera nersläckta sportbaren ESPN, och tänk det känns som om det var jättelängesen vi var där...(2 veckor).

Det känns ganska lagom att avrunda den här resan nu, jag tror alla har haft en kanonresa, där vi har upplevt en massa olika saker!

Igår (29:e jun) tog iallafall Jonas, Jeroen o jag en Moviestar home-tour med www.starlinestour.com
Starline Tours
Vi blev hämtade av en shuttle på hotellet, och körd till Hollywood Boulevard, där vi bytte buss, och åkte runt med några från Nepal o australien för att guidas runt till olika kändisars hus.. Men som guiden George (ganska kul typ) sa: "...det blir en massa kändis-staket o murar ni får se också"

Well, vi såg delar av, staket o murar från bl.a Michael Jacksons ställe där han dog, Tom Cruises, David Beckhams, dr Phils, Christina Aguilleras, Ringo Starrs, George Clooneys, Jennifer Anistons ställen, och Playboy Mansion.

Har ni sisådär 154 miljoner USD över kan ni ju t.ex slå till på AAron Spellings lilla nätta kåk som just nu är till salu.
Spelling Home at Beverly HillsSpelling Home at Beverly Hills
Vi skulle även kolla närmare på Hollywood-skylten o kördes uppför Mullholland drive, till ett fiint utsikts-ställe, men tyvärr var det så dimmigt så den syntes dåligt...o jag stog mest o klängde vid bussen ändå, för det var ju rätt högt upp vi var..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0