California sun?

undrade jag var den var, såhär första dagen i Los Angeles. Men det gör inget, perfekt väder för Universal studios, dit vi då begav oss på dagen idag.



Det var kul, och inte så ruggigt mycket folk som man läst om att det kunde vara. Hade dock väntat mig lite fler läskiga åkattraktioner, men Simson-ride (virtuell), Jurassic Park (flumeride med värre backe på slutet), Terminator (3D), räckte gott o väl för mig.

Solen o värmen kom fram också.

Vi är installerade här på Beverly Laurel motor hotel (gillar namnet), och har ätit några gånger på tillhörande hak Swingers diner, som ser ut som ett 50-talsställe. Sammantaget är det ett ganska sjysst ställe.

Bilresan igår tog nästan 5 timmar, och då pausade vi i ökenhålan Baker i ca 15 min, skönt att det inte är lika varmt här.

Hörde på nyheterna att det varit Jordbävning, men det var i Mexiko eller närheten? O inte "så farligt" heller. Annars har man sett väderrapporter om hagel som golfbollar, trombvarningar, hetta, storm (New York bl.a..), men där vi har rört oss har det bara varit bra..:).

Igårkväll var vi en sväng uppe på Walk of Fame på Hollywood Boulevard, bl.a lade några blommor på Michael Jacksons stjärna. Blir säkert mer sånt idag, nu när det är 1 år sen han dog.

Bilder får komma lite senare segt med Internet.

Imorgon blir det nog Santa Monica beach, och sedan baseball-match på Dodgers Stadium.

Skylten trodde man att man skulle se varifrån som helst, men vi har inte kommit förbi den än..

Trevlig midsommar från oss här i LA!


Kommentarer
Postat av: Cathe

Har avnjutit sill och snaps i solen på altanen med mammor och barn med respektive. Nu blåser det halv storm och är mulet. Så då fick det bli soffan. Snart fotboll. Ha det gött. Kram

2010-06-25 @ 19:55:16
URL: http://kokshaxan.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Hej gänget!!

Vilken häftig resa ni gör!! Verkar kanon. Själv har jag just kommit hem från böljan den blå. Har firat helgen på L&T's båt - inklusive besök på Backudden - såklart. Fantastiskt härligt midsommarväder. Näsan är snyggt röd.... Fortsätt nu er semester i samma äventyrliga stil - är mycket impad av dig Evy att du över huvud taget hängde med på flygplanet över Grand Canyon - Kramar

2010-06-27 @ 21:38:50
Postat av: Anonym

Ingen annan människa på den här jorden kan ju ha varit så stor som han. En del tidningar skriver ju att hans död är till och med större än Elvis död.

2010-06-28 @ 18:13:49
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0