Sista dagen i Agadir...



..var vi såklart i souken o det blev lite shopping igen, linnen, leggings, o Carol fick köpt sig en fin kaftan oxå...

En del regn på morgonkvisten var det, men souken är ju inomhus o taxin kostar inte mycket...

Sen blev det jättefint väder och vi drog ner mot strandpromenaden, tar ca 10 minuter att gå från hotellet. Där satt vi på en mysig uteservering med varsin öl o bara njöt i solen och värmen. Såklart att serveringspersonalen uppvaktade oss med varsin ros, som vi nu lagt i samlingen i en skål på hotellrummet.

Carol passade på att klippa sig för en hundring, och snart ska vi ut för sista middan här... Frågan är ska vi gå uppåt dom mysiga lokala kvarteren o haken, där man inte kan få sig nån alkohol, men himla goda fruktjuicer, fast mangon har nästan alltid varit slut när jag beställt...eller neråt hotell- o strandpromenden, där man kan få sig en öl ???

9.15 blir vi upphämtade av Ving imorron, och vi ska landa på Landvetter 18:20 med DK 2638 om allt klaffar, efter en härlig vecka här. Har läst på lite bloggar att snön smält? Hoppas?

Inför resan köpte vi lite frukt av den här söta gubben, som dock inte lyssnade på att vi inte ville ha några jordgubbar till när han inte fick ihop det med dom vikter han lade på den gammaldagsa balansvågen.


Kommentarer
Postat av: Mia

Är det några jag vill resa med så är det Ni !! Ser så himla kul och spännande ut !! Jag kan både se och höra Evy när hon ser ormtjusarna med sina djur ! Och vem skulle inte vilja börja morgonen med en hutt i dessa kvinnors sällskap !??

2010-03-04 @ 08:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0