Helg i Bangkok

..innebar ju att Lena kunde vara med oss också..:-). På fredagskvällen gick Mia o Lena o "gjorde naglarna", vilket ju inte är nån av mina favoritsysselsättningar. Därefter åkte vi med Skytain 2 stationer, till Nana, där Soi 8 ligger. Området såg ganska trevligt ut, marknadsstånd längs huvudgatan vid stationen, och en del restauranger o.d längs soien (~betyder väl ungefär tvärgata tror jag).

Där på Soi 8 ligger ett dansk-ägt hotell som heter Stable Lodge, som såg trevligt ut och som fått goda omdömen i forum.. Strax förbi låg restaurant Kinnaree där kvällens middag intogs. Dinerade gjorde nog ett antal mygg också, man såg dem inte, men j....ar vad det kliade, o vilka märken man har på benen nu.

Efter middagen taxi till svenskägd bar, Hyde and seek, där drink intogs till bra musik innan hemfärd.

Från lördagens shoppingrunda kom faktiskt både Lena o jag hem tomhänta, men Mia shoppade för oss oxå.. Vi började på MBK, sedan flodbåt till station N3, där vi gick en bit till restauranten Harmonique, där det var dags för lunch. Satén smakade inte så bra som på t.ex Platinums foodcourt, men miljön var kanske trevligare.

Därefter en sväng till Silverstreet, och en affär där fina silversmycken inhandlades till Mia (bl.a present från Lena). Vägen tillbaks till flodbåten gick via fina Hotel Oriental, och deras djonk-aktiga båt med trästolar nyttjades för återfärden till Skytrain vid Saphan Taksim.

Här ska vi försöka haffa en taxi som kör oss till lägenheten längre upp på gatan från Skytrain-stationen... (kostar 35 Baht).

Mellanlandning "hemma" i lägenheten, sedan ner till floden igen, där bord bokats på skaldjursrestaurang  Baan klang nam http://www.baanklangnam.net/ nere vid vattnet, samma ställe som vi var på när alla tjejer var här för 2 år sedan.

Är faktiskt inte så imponerad över "flytet" i serveringen där, skalade räkor blev oskalade, riset kom in sent, ena huvudrätten ännu senare....

Lite roligt med whiteboarden med namn på personer som bokat bord...jorå, där fanns "Nena" med...

Dagens naturupplevlevelse:

Den här krabaten, och några ödlor fanns i burar på restaurangen...men visst är den söt? Stod att det var en präriehund??? Korsning mellan råtta o gris ungefär?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0