Tiden bara flyger iväg..

..och allt tar oftast längre tid än man tror här.. Att vara "hemifrån" i typ en arbetsdag är ingen konst, Mia o jag hade kanske en tanke att åka hem lite innan retsaurangbesöket igår, men det fanns alldels för mycket att spana in i härliga Pratunam för det.

Det blev dock en tidigare tuktuk, redan kl.11.. och vi var snabbare på att komma igång med shoppingen, de första skorna inhandlades på Pratunam Complex, innan vi gick över två gångbroar, och "trottoarmarknaden" till Platinum fashion Mall, där dagens första Singha intogs på foodcourten högst upp (som rymmer ca 1500 pers.), med en kacklande ljudnivå, som jag bara hört maken till på Seouls inrikesflygplats. Lunch intogs då också, "sallads-soppa" till Mia och favoriten Satay med ris till mej. Drygt 25 kr för en lunch med öl gillar vi :-).

Mer skor o lite annat smått o gott inhandlades när vi även dök in i marknadsgränderna i kvarteren vid Bayoke-hotellen oc Indra Regent.
Ganska fascinerande att se att de som jobbar i affärerna hellre står o kammar sig o kollar is spegeln, snackar i telefon än hjälper oss...:-)

Nåja, det blev ett o annat shoppat iallafall, sedan skulle vi ta oss bortåt till retaurangen La Buca http://www.ethailandrestaurants.com/la-buca/29
på Sukhumvit Soi 1. Och det var faktiskt Mia som kom upp med den ljusa idén att vi kunde åka "Klong-taxi" dit... sagt å gjort, vi börjar bli vana att skutta av o på båtar, vi skulle bara 2 hållplatser, så vi hann tyvärr inte betala..:-). Fast egentligen skulle vi nog åkt lite längre...well nästa gång då..

Ett av våra färdmedel...

God middag intogs på den italienska restaurangen, jag tog det närmaste pasta Bolognese man kunde komma, det är ju aldrig fel. Lenas kompis Agnetha med besökande mamma var med, och vi hade en trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: doris christenson

Skoooor!! En del borde man inte få släppa loss med pengar i plånboken! Kramisar

2011-01-28 @ 21:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0