Weekend market..

..eller Chatuchak eller Jatujak http://www.bangkok.com/shopping-market/popular-markets.htm är ju nästan ett givet inslag om man spenderar en helg i Bangkok. Så även för oss. Har aldrig kommit så sent som vi gjorde, vid 12-tiden kanske, har heller aldrig (2 tidigare besök) varit med om att det har varit så behagligt väder, inte den där tryckande klibbiga värmen som gör att man är helt slut bara att gå från Skytrain (Mo Chit, slutstationen). Nää, det var som en varm skön svensk sommardag, och här på balkongen fläktar det ganska skönt nu på kvällen.

Lena har blivit av med en telefon på marknaden, så vi höll hårt i våra grejer...och jo då det blev en del shopping idag med... bl.a fina flipflops, doftolja, Leopardklocka m.m...

Det lustiga med den här marknaden är ju att man gärna vill tillbaks till ställen där man hittat bra grejer tidigare, och hur enkelt är det när det finns hur många gator, gångar o prång som helst? Med lite tålamod, o paus för öl, lunch, kokosglass med jordnötter (!! godare än det låter) så hittades faktiskt de ställen vi menade, inte via rakaste vägen kanske, men vad gör väl det?


Mycket trevlig dag, där vi var rörande överens om att en kväll i TV-soffan med Solsidan-DVD o slappande var vad vi föredrog efter ca 6 timmars marknadstraskande.

Imorron, måndag är vår sista "riktiga" dag här, innan det bär hemåt på tisdag e.m efter en härlig vecka!

Kommentarer
Postat av: doris christenson

Evy! Tack för alla häftiga bilder!!! Jättekul att se mina tjejer på samma bild!!!!

När det gäller shopping, slå er i väggen... Här gäller komersen galgar och har jag räknat rätt har jag snart överfört totalt 10.OOOSkr till tjejerna i slummen.

Känns hur bra som helst! Och att ni har det häftigt värre sper bara på kvällens goa känsla!

2011-01-30 @ 21:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0