Framme efter en lång resa..

..nu i efterhand blev det ganska bra ändå... istället för att sitta o vänta i 4 timmar på Istanbuls flygplats, blev det 4 timmars försening på Landvetter, där vi då satt i Espressohouse´s bekväma fåtöljer...
..och sen när vi landat med ca 20 min marginal till planet från Istanbul till Dubai, så stressade vi som tusan, fanns inga skärmar på jättelänge, så vi kunde inte kolla status...o vi höll på att boarda fel plan... men tillslut kom vi fram för att upptäcka att även det var försenat...vi fick hoppa av den buss som skulle ta oss ut till planet o gå in och vänta ut ytterligare försening, totalt 3 timmar..
..allt detta för lite snö i Istanbul...
Turkish airlines är inte ett under av kommunikation lärde vi oss...när vi boardat i Göteborg sade de att vi skulle vänta ca 45 min innan avfärd... då tog vi ner väskor, satte igång telefonerna o.s.v... o sen börjar planet plötsligt rulla ut, utan förvarning..
I det andra planet satt vi några timar, det kom på lite folk då och då, ingen info om vad som hände eller när vi kunde tänkas komma iväg.
Från flygplatsen tog vi metro, röda linjen, till stationen med det längsta namnet, där vi bor, bara 100 m från..
Vi köpte dagskort för 16 AED (32 kr)/st...
Första shoppingpasset fick bli på Burjuman mall tvärsövergatan innan vi fick checkat in, rekade mest, och fikade.
Nu lite sömn innan stan ska utforskas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0