En sista tripp från Ft Lauderdale till Miami

..ca 5 mil, men det tog sin modiga tid, då vi valde att åka vid så mycket strand som möjligt. Detta gick ju också bra m.h.a Google maps, där jag förstorat fram kartorna på aktuella områden när vi hade nätuppkoppling, o sen bara följa "navigeringspluppen". Kom bara pytte lite fel i en korsning, men det löstes med ett varv runt kvarteret.

Vi stannade till vid Ft Lauderdales strand för att kolla lite o doppa tårna i vattnet.

Ca 2 timmar efter avresa kom vi fram till hotellet i Miami, Richmond,mellan 17th o 18th street på Collins avenue, helt OK, sedan åkte vi med viss sorg o lämnade den vita pärlan på Alamo, vid 43e gatan. Buss tillbaks.
 
Igår var inte vädret jättebra på morgonen så vi bestämde oss för en tur till Aventura mall, en buss som stannar strax utanför här på Collins avenue (nr 119,120) tar drygt en timme dit, kostar 2 USD/väg o pp. Fritt Wifi o folk reser på sig när jag har kryckan med mej...Bussar o.d hittar man på http://www.miamidade.gov/transit/
Första kvällen var vi ute på affärs-o restarang-gatan Lincoln road o kollade. Lunchen ankomstdagen intogs på Maxine´s tvärs över gatan, en riktigt god hamburgare. Relativt dyrt på många ställen här, det blir lätt 40-50 USD för en lunch för 2 om man inte går till kedjorna.

Hmm..vad kan det vara i den påsen? Yungling (stavning?), Sarahs favoritöl här...

Idag slappande vid poolen, och bad...fast bara i jacuzzin för min del :-).

Jättegulligt sällskap vid poolen, en pungråtta, som var jättesöt när den försökte häva sig  upp i armarna till pommes friten som någon lämnat på ett lågt bord..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0