Häng vid Schubert theatre, Paramount, Harlem

..då var det dax för träff med Ingalill, och ett försök att vinna i biljettlotteriet till Matilda, som går på Schubert thetre, 44th mellan 7th o 8th ave, nära Times square, där hennes son Ted spelar med. Vinner man i lotteriet, så får man köpa max 2 biljetter för 27 USD/st. Tyvärr vann vi inte, varken till matinén eller kvällsföreställningen, och vi hade inte lust att betala 147 USD för en biljett..
 MatildaTheMusical.com - Matilda The Musical
 
 
Så då blev det häng på Paramount hotel,

Paramount Hotel - NYC - Yelp

som har en grymt fräck lobby, där man kan halvligga i stora divan-soffor t.ex, Man kan få kod till Wifi i receptionen.
 
Vi tänkte åka T-banan rån hörnet 44th/8th ave till ca 72 str, men Tbanan stannande inte förrän på 125th.
 
Så då var vi vid Harlem, där vi traskade omkring lite, gick över till Amsterdam Ave, där vi tog en bubbelvatten i värmen på Max Café, innan vi tog M11-bussen ner till 112th, där det finns en sor ofullbordad kyrka vi kollade in i..
 The Cathedral Church of Saint John the Divine ... - Yelp
 
 
Fortsatte med bussen ner till 44th, där det var dax för Ted´s Dinner-break mellan föreställningarna.
 
På Shardis mittemot tetaern, en stor restaurng med vita dukar, har de på onsdagar en actors menu med halva priset, vilket innebär ca 8 USD för en god rätt med pasta eller Lax med potatismos e.d. Gott o prisvärt. Vi hade ingen tur med lotteriet till kvällsföreställningen heller, så vi tröstade oss med en Ben&Jerry-glass o satte oss på Times square o kollade folk :-).
 
 
Sen bestämde vi oss för att åka ner till mitt hotellrum o bara hänga, dricka te o kolla på TV. Blev en mysig kväll, där bl.a en del gamla Chalmers-minnen avhandlades, o vi var rörande eniga om att tenta Värmeteknik o Maskinlära muntligt för professor Rosenblad, där Ingalill kuggade o jag klarade mig med den sämsta trea han nånsinn satt i sin karriär (som skulle avslutas med pension ca 2 dagar efter min tenta..) var ett oförglömligt minne..
 
Inte blev det sämre av att man via utsikten från mitt rum kunde  beskåda åskvädret över Manhattan, och att So You Think You Can Dance on FOX
visades.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0