Norden Cup...


..är en handbolls-cup som vi i Kärra HF anordnar 27-30 dec varje år, för ungdomar 13-17 år. En massa lag från hela Norden är med och spelar handboll i Valhalla, Lundbystrand och Kärras båda hallar.

De senaste två åren har jag varit hallansvarig i de båda Kärra-hallarna, och kombinerat det med en massa fotograferande..

Så även i år..

Man får känna att man lever vid såna här tillfällen, med 13 timmar i hallen, och sedan ännu mer tid för att välja ut, justera o publicera bilder..

Nu är det över och man är rejält sliten, betraktelserna är ungefär samma  som förra året. Fast på nåt sätt så har man väl blivit rutinerad och "det löser sig"-tänket  var nog större i år.. för det gör det ju..

Det gick väldigt bra för de äldsta Kärra-lagen, 93-94:orna där Kärras pojkar spelade final, och kom tvåa efter förlängning, medan flickorna kom 3:a, efter en lika spännande match..:-).

Förutom Jeroen som kom o hjälpte en del, så var min gamla vapendragare från Spanien-resan med 88:orna m.m Karlberg med och hjälpte till en hel del, tack för det!

Och jooo, man fick ringa o väcka herr-spelare som skulle hjälpa till i år igen..fast inte Jonas, när han hade sitt pass med start kl. 08:00!!!


Kommentarer
Postat av: Cathe

Bra jobbat. Vad skulle Kärra göra utan er två?

Gott Nytt År. Kramar

2009-12-31 @ 12:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0